OMV WiFi HotSpot (Fogyasztáshoz kötött)
WiFi HotSpot közterületeken (Free)
Partnereink
Sávszélesség teszt
Keresés


Felhasználási feltételek
Az AGIP töltőállomásokon működő WiFi HotSpot rendszer felhasználásának feltételei

Üzemeltető: Webcentral Wireless Network Kft.

A WiFi HotSpot szolgáltatás az alábbi feltételek automatikus elfogadásával vehető igénybe, a Login gombbal történő belépés az alábbi feltételek automatikus elfogadást jelenti.


  • Az Igénybevevő a WiFi HotSpot szolgáltatást saját felelősségére veszi igénybe, és biztosítja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket. Az Üzemeltető és az AGIP – a jogszabályok keretei között – kizárja a felelősségét a WiFi HotSpot szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban.

  • Sem az Üzemeltető, sem az AGIP nem tartozik felelősséggel különösen az Igénybevevő számítógépének esetleges meghibásodásáért, semminemű vírusfertőzésért, valamint a látogatott oldalakon található programok által esetlegesen okozott károkért. Az Üzemeltető és az AGIP nem tartozik felelősséggel továbbá a kapcsolatteremtés késedelméből, a kapcsolat-megszakadásból, a meghiúsult vagy hibás adattovábbításból eredő esetleges károkért.
  • Sem az Üzemeltető, sem az AGIP nem tartozik felelősséggel különösen a WiFi HotSpot szolgáltatás Igénybevevő általi jogellenes használatáért, illetve azokért a károkért, amelyek abból erednek, hogy az Igénybevevő olyan adatot, információt tárol vagy továbbít, amelyet jogosulatlanul szerzett meg, továbbá amelyekkel szerzői jogokat vagy egyéb jogszabályokat sért.

© Webcentral Wireless Network Kft. . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2009-02-01 (124860 olvasás)

[ Vissza ]