OMV WiFi HotSpot (Fogyasztáshoz kötött)
WiFi HotSpot közterületeken (Free)
Partnereink
Sávszélesség teszt
Keresés


OMV WiFi HotSpot - Felhasználási feltételek
Ingyen WiFi az OMV kávézókban!

Igyon egy kávét, vagy teát valamelyik OMV töltállomás kávézójában és kérje az
ajándék WiFi kupont, amellyel 20 percig internetezhet!


A WI-FI HOTSPOT SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

A WiFi HotSpot szolgáltatás az alábbi feltételek betartása mellett vehető igénybe. A kártya használata és a jelszóval történő belépés az alábbi feltételek elfogadását jelenti.

  • Az OMV franchise rendszerben működő üzemanyagtöltő-állomásokon üzemanyag vagy shopáru termékek vásárlása esetén az OMV Hungária Kft., illetve a töltőállomás üzemeltetője kapcsolt szolgáltatásként lehetővé teszi, hogy a Vásárló (továbbiakban: Igénybevevő) külön díj fizetése nélkül, 20 perces időtartamban vezeték nélküli internetezési lehetőséget (WI-FI szolgáltatást) vegyen igénybe. A töltőállomás üzemeltetője biztosítja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges kártyát és jelszót. A szolgáltatás lehetővé teszi az Igénybevevő részére, hogy hozzáférjen az Internethez, elektronikus leveleihez a töltőállomás területén. Az Igénybevevő nem jogosult az Internet-hozzáférést harmadik személy részére továbbértékesíteni, vagy ingyenesen átruházni.
  • Az Igénybevevő a szolgáltatást saját felelősségére veszi igénybe, és biztosítja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket. A töltőállomás üzemeltetője és az OMV Hungária Kft. – a jogszabályok keretei között – kizárja a felelősségét a szolgáltatás nyújtásával, illetve igénybevételével kapcsolatban.

  • Sem a töltőállomás üzemeltetője, sem az OMV Hungária Kft. nem tartozik felelősséggel különösen az Igénybevevő számítógépének esetleges meghibásodásáért, semminemű vírusfertőzésért, valamint a látogatott oldalakon található programok által esetlegesen okozott károkért. A töltőállomás üzemeltetője, valamint az OMV Hungária Kft. nem tartozik felelősséggel továbbá a kapcsolatteremtés késedelméből, a kapcsolat-megszakadásból, a meghiúsult vagy hibás adattovábbításból eredő esetleges károkért.
  • Sem a töltőállomás üzemeltetője, sem az OMV Hungária Kft. nem tartozik felelősséggel különösen a szolgáltatás Igénybevevő általi jogellenes használatáért, illetve azokért a károkért, amelyek abból erednek, hogy az Igénybevevő olyan adatot, információt tárol vagy továbbít, amelyet jogosulatlanul szerzett meg, továbbá amelyekkel szerzői jogokat vagy egyéb jogszabályokat sért.

© Webcentral Wireless Network Kft. . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2008-05-20 (9626 olvasás)

[ Vissza ]